Interjú / Intervista Nicole Cross


By Milan Virag

Nicole Cross egy német énekesnő, ő énekli a Don Matteo 11. évadának a főcímdalát. Készítettünk vele egy interjút.

 

/Scroll down for English version!/ 


Hogyan lettél a Don Matteo főcímdalának énekese?
A Don Matteo csapata keresett egy új intrót és így a vezetőségünknek egy olasz partnere megkeresett minket, hogy érdekelne-e. Tetszett a kihívás, hogy olaszul énekeljek, tehát igent mondtam.

Ismerted-e a sorozatot korábban?
Igen, hallottam a Don Matteo-ról ezelőtt, de még nem néztem meg.

Voltál a forgatáson? Találkoztál a sorozat szereplőivel?
Oh nem, sajnos nem. Mindig a studióban voltam az ének felvételén. De ott találkoztam az egyik rendezővel és beszéltünk a sorozatról.

Szereted a Bud Spencer Terence Hill filmeket?
Oh igen, nagyon szeretem a filmjeiket. Mindegyik fantasztikus.

Hogyan lettél énekes? Melyik dalod hozta meg a sikert?
Akkor kezdtem az éneklést, amikor iskolás voltam. Egy karaoke csoportba jártam és utána én voltam az iskolai rockbanda frontembere. 2012-ben jelentem meg először a YouTube-on egy feldolgozással. A legsikeresebb feldolgozásom a „Let her go’’ a Passenger-től. Több, mint 13 millió megtekintése van. Ashton Kutcher 2015-ben megosztotta az idővonalán az Adele „Hello’’ feldolgozásomat. Ez igencsak rámirányította a figyelmet és adott egy nagy lökést a karrieremnek.

Melyik munkádra vagy a legbüszkébb?
Különösen büszke vagyok minden dalra, amit magam írtam. Különösen a második saját dalomra a „Worth the Wait“-re, amely egyike a kedvenceimnek, mert szeretem a történetet, ami mögötte van.

Olvastuk, hogy jártál már Budapesten. Milyen emlékeid vannak Budapestről?
Budapest gyönyörű város. Szeretem Budapest-et. De van szegénység is. Egyik este egy étteremben voltam és nem tudtam megenni a pizzámat és odaadtam egy hajléktalannak.

Ki a kedvenc énekesed? Ki a példaképed?
Szeretem Jessi J-t. Christina Aguilera-t és Tove Lo-t. De a példaképem Christina volt, mikor fiatal voltam és még mindig szeretem a hangját.YouTube
Facebook
Instagram
Twitter

Like to our FB page!In English 


How did you becom the Don Matteo intro song singer?
The Don Matteo team was looking for a new intro and so an Italian partner of my management approached us if we were interested. I loved the challenge to sing it in Italian so I said yes.

Did you know the season earlier?
Yes, I´ve heard about „Don Matteo“ before, but I haven’t watched it yet.

Were you on the set? Did you meet the actors of the season?
Oh no, unfortunately not. I was only at the studio to record the song. But it met one of the directors there and we talked about the series.

Do you like the Bud Spencer and Terence Hill films?
Oh yes, I like his movies a lot! They are all fantastic.

How did you become a singer? Whic one of your songs did  bring the succes?
I start singing when I was in school. I was in the Karaoke Group and after that I was the lead singer of the school rockband. In 2012 I did my first Cover on YouTube. My most successful cover is „Let her go’’ by Passenger. It has over 13 million views. 2015 Ashton Kutcher shared my cover of Adele’s ,,Hello’’ on his Facebook-account. That gave me huge attention and really pushed my carrier forward.

Wich one of your musics are you particulary proud of?
I´m super proud of every song I wrote myself. Especially my second Single „Worth the Wait“ is one of my favorites because I love the story behind this song.

We read, that you already have been to Budapest. What kind of memories have you got from Budapest?
Budapest is a beautiful city. I love Budapest. But there are also a lot of poverty. One evening I was in a restaurant and I couldn’t eat up my pizza. So I decide to give the rest to the homeless people.

Who is your favourite singer? Who is your exemplar?
I love Jessi J, Christina Aguilera and Tove Lo. But Christina was my idol when I was younger and I´m still in love with her voice.


 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Interjú Emma-val - Pilar Fogliati, az Alpesi őrjárat szereplője

Interjú Nino Frassica-val, Intervista con Nino Frassica